Henkilökunta Siitosoriit 2023 Hinnasto Ohjeita tamman omistajalle

Oriasema - OHJEITA TAMMAN OMISTAJALLE ORIASEMA POLESTAR KÄYTÄNNÖISTÄ

Tuodessasi tamman oriasemalle ilmoitathan tulostasi viimeistään edellisenä päivänä. Astutusmaksu kattaa oriin hypytyksen kolmeen kiimaan sekä siemennykset kolmeen kiimaan aseman oreilla tai muiden asemien tuoresiirroilla. Seuraavat kiimojen hinnastot löytyy hinnasto sivulta.

Huolehdithan, että tammasi on madotettu päivää tai paria ennen oriasemallemme saapumista, ellei näin ole niin madotamme tammasi sen saapuessa omistajan kustannuksella. Suosittelemme rokotusta influenssaan sekä tetanusta, mutta myös EHV-1 ja EHV-4-virusta vastaan.

Spermatilaukset tulee tehdä edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä numeroon 040 506 9057. Hypytyspäivät Oriasema Polestarin oriasemalla ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai (ellei toisin sovita). Astutusmaksut tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä siemennystä/siirtoa.

Ohjeita tamman omistajille astutuskauden jälkeen:
Oriasema Polestar ei toimita erillisiä astutustodistuksia, vaan oriidemme astutukset ovat näkyvissä Hippoksen Heppa-järjestelmässä. Varsan syntymät ilmoitetaan oman alueen hevosjalostusliittoon sähköpostitse tai Hippoksen Oma Talli -tunnuksilla Heppa-järjestelmän kautta. Hevosjalostusliitoista löydät listan Hippoksen nettisivuilta. Toivomme teidän ilmoittavan myös tyhjäksi jääneen tai luoneen tamman.


ORIASEMA OPAS TAMMAN OMISTAJILLE

http://www.hippos.fi/files/6491/Oriasema-asiakkaan_opas_Tuomi.pdf

Ohjeet varsomisen ilmottamiseen

Muistathan ilmoittaa varsan syntymästä - Hippos

Kevät ja kesä ovat varsojen syntymisen aikaa. Kasvattajan tulee muistaa ilmoittaa iloisesta tapahtumasta myös rekisterin pitäjälle, jotta varsan lainmukainen rekisteröinti saadaan aloitettua. Kun varsan syntymästä ilmoitetaan kuukauden sisällä, on varsan rekisteröintihinta edullisin (myöhemmin ilmoitetuista varsoista peritään korotettu rekisteröintimaksu).

www.hippos.fi
© Polestar Talli
Länsirannantie 584, 63130 Mäyry
kaisu.vastinsalo@outlook.com | 040-5069057

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2020 - www.tuulian.net